Sena Ehrhardt - All In

Sena Ehrhardt is zonder twijfel een van de meest verfrissende en dynamische zangeressen tussen al die nieuwe artiesten in de hedendaagse blues scene. Deze Amerikaanse voormalige musicalster uit Austin timmerde nog niet zo gek lang geleden aan de weg met de Sena Ehrhardt Band. Haar debuut album Blind Pig werd in 2012 door Blues Blast Magazine zelfs uitgeroepen tot Best New Artist.

Op All In, haar tweede album, werkt zij samen met veelvoudig Grammy award-winnaar en producer Jim Gaines. Op haar debuutalbum zijn voornamelijk haar eigen nummers te horen die ze samen schreef met haar vader, tevens de gitarist van de band. Maar op dit tweede album zijn ook covers te horen zoals Cold Cold Feeling van Albert Collins.

Met haar soulvolle stem klinken nummers zoals Burried Alive, Cry To Me en All In pakkend bluesy en funky. Dit geldt ook voor Live And Learn, dat meer op de jazz leunt. De blues van Storm Is Coming en So Excited is fris en scherp en wordt geleverd in een stijl die moeiteloos beweegt van zwoel naar hartstochtelijk en krachtig.

All In zal zeker een van de meest geprezen blues releases van het jaar zijn!